Нюкасъл и Манчестър Сити играят при резултат 3:1 в последен двубой

...
Нюкасъл и Манчестър Сити играят при резултат 3:1 в последен двубой
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Нюкасъл - Манчестър Сити 3:1, уникален гол на Трипиър

Нюкасъл и Манчестър Сити играят при резултат 3:1 в финален дуел от неделната стратегия на Висшата лига. Илкай Гюдноган даде задатък на " жителите " в петата минута. Алмирон изравни в 28-а минута. В 39-а минута Калъм Уилсън съумя да оформи цялостния поврат. Кийрън Трипиър наниза трети гол за домакините в 54-а минута. 

" Гражданите " започнаха с предстоящ напън. В третата минута Родри опитва отдалеко, само че неопределено. 

Само две минути по-късно обаче Гюндоган се разписа. Бернардо Силва съумя да задържи по отличен метод и да откри с прелестен пас Гюдноган, който имаше много време, с цел да овладее и разстреля Поуп за 1:0. 

В 10-а минута Де Бройне беше изведен в чиста позиция, само че Ник Поуп избави ловко с крайници. В 16-а минута и Фодън стреля остро по земята от сложна позиция, само че стражът на домакините отново отрази. 

Само две минути по-късно пристигна и голям пропуск за домакините. След прекрасен пас на Сен-Максимен Алмирон не съумя да оцели вратата от чиста позиция от точката на дузпата. 

В 24-а минута Сен-Максимен още веднъж тормозеше Уокър, предизвиквайки интервенция от Кайл Уокър. В 28-а минута напъните на " свраките " бяха възнаградени, а този път асистенцията на Максимен беше осъществена от Алмирон, който откри топката в съвсем паднало състояние. 



В 37-а минута Алмирон съумя да изпревари Едерсон, само че Рубен Диаш блокира удара му, преди да се е озовал в опразнената врата на гостите. Две минути по-късно вездесъщият Сен-Максимен отново изведе Уилсън, а той разстреля Едерсон за 2:1. 

 



В 43-а минута Родри стреля от разстояние още веднъж, само че Поуп не беше изключително усложнен. 

Началото на второто полувреме не предложи нищо по-различно, а героизмите на " свраките " продължиха. В 54-а минута Кийрън Трипиър разстреля Едерсон с превъзходен удар от 25 метра разстояние от директен свободен удар. 

Нюкасъл - Манчестър Сити 3:1

0:1 - Илкай Гюндоган (5)

1:1 - Мигел Алмирон (28)

2:1 - Калъм Уилсън (39)

3:1 - Кийрън Трипиър (54)

Ето и съставите на двата отбора:

Нюкасъл : Поуп, Трипиър, Ботман, Бърн, Уилък, Гимараеш, Жоелинтън, Алмирон, Уилсън, Сен-Максимен;

Манчестър Сити : Едерсон, Аке, Кансело, Стоунс, Уокър, Родри, Гюндоган, Де Бройне, Силва, Халанд, Фодън;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР